Recensioner

7,6
Recensionsbetyg

Betygsfördelning

Städning
7,8
Bekvämlighet
7,2
Boendets läge
7,9
Faciliteter
7,3
Personal
8,4
Prisvärt
7,3

Recensioner

    Stefanie
    fi

    Recensionsbetyg

    6,7
    13 mars 2018

    Ingen lyx men allt som behövs

    Hotellet passade oss bra då vi hade med oss två barn under 4 år som trivs bättre i pool än på stranden. Bra barnpool och väldigt lugnt. De flesta gästerna verkade gå till stranden (5 min promenad) på dagarna så vi fick ha poolen nästan för oss själva :) Rummen var ok. Ac fungerade men vi hade väldigt mycket myggor på rummet så ta med myggspray! Ett litet matbord inne i rummet hade varit bra då vi åt lunch på rummet m barnen för att få en paus från hettan. Frukosten var inte i vår smak men cafét bredvid serverade jättebra och billig mat, fin service och väldigt barnvänlig personal som gjorde allt för att barnen skulle trivas. Sängarna var väldigt hårda men rena, badrummen var bra och bra m badkar då vi kunde bada barnen på kvällen. Jättefin trädgård med många roliga katter och fiskar.
    Pia
    se

    Recensionsbetyg

    7,5
    12 mars 2018
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    se

    Recensionsbetyg

    7,9
    9 mars 2018
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Michael Ljungdahl
    se

    Recensionsbetyg

    7,5
    25 februari 2018

    Trevliga bungalows med lugnt läge i Bangtao Beach.

    Sängarna hårda som biljardbord. Lummig trädgård=mygg, ödlor och fladdermöss.
    Villan var fin. Bra badrum. Kylskåp. Fin pool
    Bernth
    se

    Recensionsbetyg

    5,0
    23 februari 2018
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Bonbons29
    se

    Recensionsbetyg

    6,2
    3 februari 2018
    Slitet hotell som mist sin glans. Bilderna lever inte upp till förväntningarna. Ingen poolbar
    Litet hotel med pool
    Mattias
    se

    Recensionsbetyg

    7,5
    29 januari 2018

    Fint och nära stranden

    Frukosten
    Fint boende men något slitet. Vi hade rum med egen liten avsvalningspool. Det var kanon då barnen kunde bada där också och inte bara i stora poolen. Nära till stranden, ligger i anslutning till hotellet. Frukosten var tråkig men det gick att beställa in pannkakor som gjorde det lite festligare. Helt ok ställe för pengarna man betalade.
    Thomas
    se

    Recensionsbetyg

    5,8
    17 januari 2018
    Slitna möbler unken lukt i garderober. Väldigt hårda sängar och soffan var ihop tejpad ,sista morgonen när vi skulle åka tidigt fanns det inget vatten.
    Frukosten var bra, mysig trädgård och poolområde. Mycket trevlig personal. Bra tryck på vattnet.
    Linnéa
    se

    Recensionsbetyg

    7,5
    7 januari 2018

    Stranden var jättefin!!

    Tv'n på rummet var ej ikopplad och ingen av oss ville koppla in den pga väldigt dammigt och ofräscht runt den. Spindelnät fullt i taket i ena badrummet men såg inte till några som bodde i det. Stenhårda sängar, väldigt spartanskt boende överlag. Frukosten var sisådär.. Över 1000:-/natt är det def inte värt.
    Nära stranden och restauranger runtom, dock ganska dyrt i närområdet. Kort promenad till 7/11 och lite fler resturanger. Killen i receptionen fixade taxi och färjan till Ao Nang åt oss till vettigt pris. Såg en liten myra på rummet men inte fler. Stranden var jättefin med superservice som flyttade parasoll runt bebisen för att skugga henne hela tiden! Bra pool tyckte barnen
    Viola
    se

    Recensionsbetyg

    10
    4 januari 2018
    Detta boendet är perfekt för mig! Rent, vänlig personal och lugnt!
    Jo
    gb

    Recensionsbetyg

    9,6
    16 maj 2018
    Nothing !
    Location was perfect !
    Anca
    ro

    Recensionsbetyg

    9,6
    25 april 2018
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Annika
    se

    Recensionsbetyg

    7,5
    21 mars 2018
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Kevin
    th

    Recensionsbetyg

    3,8
    18 mars 2018
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Alexander
    ru

    Recensionsbetyg

    7,5
    5 mars 2018
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Julius
    sk

    Recensionsbetyg

    7,1
    1 mars 2018
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Rachel
    nl

    Recensionsbetyg

    6,7
    26 februari 2018
    Poor WiFi Problems with transfer to hotel
    Great location
    De Cupere
    be

    Recensionsbetyg

    5,8
    8 februari 2018

    Not absolutey wonderful but not bad at all.

    What I wrote in my preceding appreciation. Also too much noise at the pool ( very close to the rooms) late in the evening,sometimes after midnight . A little bit borying when you have to wake up early in the morning for a trip . Also the proximity of a mosquee with some calls for the pray during the night,sometimes you could think that you're in an arabic country and not in Thailand !
    Nice typical buildings in a beautiful garden . Poor equipment in the room ,not even a comfortable chair, very hard mattress and very old fridge. Bathroom equipment with old school taps,no hot water at the wash hand basin ,not comfortable for those who shave with soap and razor blade. My appreciation about the team is not good just because one person at the reception who doesn't know his job . When I asked him to call Thai airways for me to confirm my back flights ,he answered that he didn't know the phone number and finally as I insisted he began to search without result and after awhile asked to a lady employee to do that for him ,luckily she was wiser and could do that with success. Team for breakfast was pleasant and team for room everyday cleaning maintenance was efficient and pleasant too.
    gb

    Recensionsbetyg

    7,5
    23 januari 2018
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Danny
    gb

    Recensionsbetyg

    8,3
    14 januari 2018
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
Laddar recensioner