Denna webbplats använder cookies för att förbättra din surfupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du bruket av cookies på din enhet såsom det beskrivs i våra Regler för cookies.
Boka nu

Recensioner

7,7 Recensionsbetyg
Betygsfördelning
Städning
7,9
Bekvämlighet
7,3
Boendets läge
7,9
Faciliteter
7,3
Personal
8,5
Prisvärt
7,6
Recensioner
    Linnéa
    se
    7,5
    7 januari 2018
    Stranden var jättefin!!
    Tv'n på rummet var ej ikopplad och ingen av oss ville koppla in den pga väldigt dammigt och ofräscht runt den. Spindelnät fullt i taket i ena badrummet men såg inte till några som bodde i det. Stenhårda sängar, väldigt spartanskt boende överlag. Frukosten var sisådär.. Över 1000:-/natt är det def inte värt.
    Nära stranden och restauranger runtom, dock ganska dyrt i närområdet. Kort promenad till 7/11 och lite fler resturanger. Killen i receptionen fixade taxi och färjan till Ao Nang åt oss till vettigt pris. Såg en liten myra på rummet men inte fler. Stranden var jättefin med superservice som flyttade parasoll runt bebisen för att skugga henne hela tiden! Bra pool tyckte barnen
    Viola
    se
    10
    4 januari 2018
    Detta boendet är perfekt för mig! Rent, vänlig personal och lugnt!
    Mats
    se
    8,8
    31 december 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Jeanette
    se
    6,7
    28 december 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Malin
    se
    7,5
    22 december 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Per
    se
    7,5
    21 december 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Inger
    se
    7,9
    9 april 2017
    Slitet utvändigt. Behov av renovering av alla snickerier.
    Allt var bra.
    Adel
    se
    6,7
    8 mars 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    emma
    se
    3,8
    8 mars 2017
    Finns bättre
    Dålig städning.Stenhårda sängar. Dålig frukost.Mkt mygg, nästan omöjligt och sitta ute på verandan...
    bra familjerum med 2 badrum
    Nils
    se
    7,5
    6 mars 2017
    sängen kunde varit mjukare, saknade ost och skinka och grovt bröd till frukost
    trevlig miljö med mycket växter
    elisabeth
    se
    5,8
    2 mars 2017
    Mysigt men enklare inkvartering
    Närheten till minareten och böneutropen som väckte en vid soluppgång. Möblerna en lång gammal tv/hylla/träbänk med knappt utdragbar låda. Inga förvaringsutrymmen för kläder, inga galgar och det gick inte att hänga långklänning eller i byxor garderoben - den var väldigt väldigt kort pga hylla med safebox ivägen. ingen byrå för förvaring, ingen sittgrupp i rummet. Väldigt litet ej avfrostat kylskåp. Trasig mini hörnhylla för toalettartiklar i badrummet, skulle fixas men det blev aldrig gjort. Necessärer på golvet.... Möblerna och gardrob opraktiska o slitna. Sängarna breda ngt hårda men ok. Dålig sängbelysning. Man vande sig till slut o trivdes trots allt.
    Läget, underbar trädgård- som en oas, lugnet under vår vistelse, närhet till strand, restauranger och shopping. Personalen trots att de hade viss svårighet med engelska.
    Carina
    se
    7,5
    21 februari 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Susanne
    se
    6,2
    24 mars 2016
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Andreas
    se
    7,5
    22 mars 2016
    Sängarna är lite för hårda. Men det är dom generellt sett i hela Thailand.
    Bra läge! Nära till allt i Bangtao. Hyr moppe och åk runt. Tvätt och hyra av moppe rakt över gatan. Bra wi-fi!
    Sofia
    se
    8,3
    8 mars 2016
    Frukosten
    Stora rum, bra personal, bra wi-fi
    Inger
    se
    3,3
    4 mars 2016
    Verkar inte finnas intresse att laga det som är sönder.Alla eluttag utom det i badrummet gick att använd.Läckande AC.Skitdålig belysning så pannlampa rekommenderas.Tur att sololja kunde smörja upp dörrlås o lås till safteybox
    Nära stranden
    Christer
    th
    5,0
    3 mars 2016
    Lugnt ställe
    Frukosten kunde ha innehållit bacon också. Innedelen till A/C-droppade mycket vatten efter några dagar.
    Närheten till bad, butiker och restauranger. Bra WiFi.
    Annika
    se
    8,8
    3 mars 2016
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Anna
    se
    7,9
    28 februari 2016
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
Stäng